Η σειρά του ΠΑΣ για την Κ-17

Τη δεύτερη νίκη της για το 2012 αναζητά αύριο η Κ-17, έπειτα από δύομιση εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας στη Σουρωτή (12.00) για την 7η και ίστατη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Το συγκρότημα του Τάσου Θέου, που μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ, έχοντας αμφότεροι από 20 βαθμούς σε εννέα αγώνες, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό διάστημα απουσίας από τα επίσημα παιχνίδια, μια και η τελευταία φορά που αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα ήταν στις 4 Ιανουαρίου στο 3-1 επί της Κέρκυρας στη Σουρωτή. Ο Άρης ήταν προγραμματισμένο να παίξει κόντρα στο “δικέφαλο” την περασμένη Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, όμως η κλήση τριών παικτών των “ασπρόμαυρων” στην Εθνική Παίδων ανάγκασε τη Λίγκα να αναβάλει προσωρινά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι “κίτρινοι” δεν θα έχουν στη διάθεσή τους για το ματς κόντρα στους Γιαννιώτες τους τραυματίες Αλταλίκη, Χατζηβλασίου και Χολογγούνη, αλλά και το Νίκο Μήτρου που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά, την αυριανή αποστολή αποτελούν οι Παπαδόπουλος, Σινάδος, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Ανδρεάδης, Κυβρακίδης, Μπελούλης, Φούσκας, Βαλαής, Λεμονής, Βαρότσης, Βασιλούδης, Ιγνατίδης, Ζήσης, Πασχαλίδης, Χατζηνικολάου, Παπουτσής και Μαρινόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστείδης Λυμπούδης από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης με βοηθούς τους Τυριακίδη και Ντόντη από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top