«Αβαντάζ του Άρη ο… Μασάδο»

Ο Μάκης Κατσαβάκης, οι παίκτες του, η Δόξα Δράμας δεν κρύβουν ότι θέλουν να γευτούν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αναγνωρίζουν όλοι τις δυσκολίες του αγώνα κόντρα στον Άρη.

«Βελτιωνόμαστε, συνεχίζουμε, ετοιμαζόμαστε με ό,τι δυνάμεις έχουμε για την πρώτη μας νίκη. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές» είπε ο Κατσαβάκης μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση, για να υπογραμμίσει: «Εμείς θα προετοιμαστούμε μαζί με τα καινούρια τα παιδιά, θα κατεβάσουμε την καλύτερη 11άδα γιατί πρέπει να τη φρεσκάρουμε και θα πάμε φουλ για τη νίκη. Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη διαδικασία», δήλωσε αρχικά ο Κατσαβάκης.

Για το γεγονός ότι ο Άρης έχει καινούριο προπονητή, τον Μασάδο είπε: «Θα έχει ένα αβαντάζ ο Άρης γιατί όλοι οι παίκτες θα θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στον καινούριο προπονητή. Φυσικά θα έχει και κάποια μειονεκτήματα».

Για τις διαφορές από το προηγούμενο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τόνισε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιο καλοί στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο θέμα της αναχαίτισης. Θα εξαρτηθεί από τις φάσεις που πρέπει να δημιουργήσουμε γύρω και μέσα στην περιοχή αλλά και τα καλύτερα τελειώματα που πρέπει να έχουμε».

To Top