Βεργίνης: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

Ο Άρης σε ακόμα ένα παιχνίδι έκανε… «χαρακίρι» στα τελευταία λεπτά και έχασε ένα ματς που έμοιαζε δικό του. Τα λάθη που έκριναν την αναμέτρηση στο κρίσιμο σημείο ήταν αυτά που σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη έγειραν την πλάστιγγα προς την μεριά του Κολοσσού.

Ο 25χρονος γκαρντ του Άρη τόνισε στο PRESSARIS πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες μετά από τέτοιες εμφανίσεις: «Ήταν ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Έπρεπε να κάνουμε μία καλή νίκη για να ανεβούμε στην βαθμολογία όμως δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς σε ακόμα ένα ματς κάναμε αρκετά λάθη στο κρίσιμο σημείο και για αυτό χάσαμε. Αυτό έχει συμβεί 6-7 φορές φέτος και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Δεν θεωρώ ότι είναι έλλειψη εμπειρίας, Κατά την γνώμη μου όταν έχεις μία διαφορά θα πρέπει να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να την κρατήσεις και να πάρεις τη νίκη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Αναφορικά με τα δύο επόμενα παιχνίδια του Άρη, με την Ντόνετσκ στο Γιούροκαπ και τον Πανιώνιο στο Πρωτάθλημα ο Δημήτρης Βεργίνης σχολίασε: «Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Κοιτάμε ένα- ένα τα παιχνίδια. Πρώτα παίζουμε κόντρα στην Ντόνετσκ μία δυνατή ομάδα που την πρώτη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Βιλερμπάν. Στην συνέχεια έχουμε το ματς με τον Πανιώνιο και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Πανιώνιος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος και θα είναι ένα δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι».

To Top