Δύσκολη δουλειά με Πανιώνιο, ευκολότερη με το γεμάτο Παλέ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον πολύ δύσκολο αγώνα με τον (αήττητο) Πανιώνιο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του δουλεύουν πάνω στον αυριανό αντίπαλό τους, θέλουν να διευρύνουν το σερί στις τρεις νίκες και να αλλάξουν ρότα στο πρωτάθλημα. Θα το κάνουν πιο εύκολα, αν αντικρύσουν χιλιάδες οπαδούς στις κερκίδες…

Υπάρχει μια πιο έντονη κινητικότητα για τον συγκεκριμένο αγώνα, σαφώς μεγαλύτερη από αυτή που υπήρχε κόντρα στον Παναθηναϊκό στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τότε η ομάδα προερχόταν από το στραπάτσο με την Κηφισιά στο κύπελλο. Τώρα προέρχεται από δύο νίκες, σαφώς όχι επί μεγάλων αντιπάλων, αλλά στην φάση που βρισκόταν ο Άρης οι νίκες αυτές λειτούργησαν “λυτρωτικά” για τους παίκτες.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει ο Αγγέλου. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του και θα παίξουν όλοι κανονικά, ακόμα και ο Τζέρεμι Χαντ παρά τα όσα γίνονται με τον Τζερόμ Κόλεμαν. Ο Γιώργος Τσιάρας έχει ήδη μια βδομάδα προπονήσεων και σαφώς είναι πολύ καλύτερα προσαρμοσμένος στην ομάδα και το ίδιο ισχύει και για τον Χαντ.

 

To Top