Φουλ της προπόνησης, αλλά το αποτέλεσμα θα φανεί στο παρκέ!

Όλη τη βδομάδα οι παίκτες του Άρη δούλεψαν σε πολύ εντατικούς ρυθμούς. Φουλ της προπόνησης. Είναι η δεύτερη βδομάδα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου που προπονούνται οι παίκτες και προσπαθούν να μπουν σε μια σειρά, να βγάλουν στο γήπεδο ένα πρόσωπο ομάδας που ξέρει τι ζητάει και πως να το παίρνει. Το αν αφομοίωσαν όσα τους έδειξε ο προπονητής, θα φανεί αύριο στο γήπεδο.

Είναι γεγονός ότι ο Αγγέλου είχε πολλά πράγματα στα οποία έπρεπε να σταθεί στις προπονήσεις της ομάδας, παίρνοντας αφορμή από την εικόνα κόντρα στον Πανελευσινιακό. Δεν είναι μόνο το μπλακ άουτ στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο ο Άρης καταρρέει… Με τον Ηλυσιακό έχασε 28-9, με τον Πανελευσινιακό 25-9 στα συγκεκριμένα διαστήματα. Κατάφερε ωστόσο να κερδίσει, δύσκολα μεν, αλλά το έκανε. Η ίδια ομάδα που διασύρθηκε από την Κηφισιά και το Ρέθυμνο.

Πέρα από το μπλακ άουτ, ο Αγγέλου έχει κάνει επισημάνσεις και για τις “χαμένες μπάλες”. Ο Άρης έκανε μόλις ένα κλέψιμο στο Περιστέρι την περασμένη βδομάδα, απόδειξη αυτού που είπε ο προπονητής του. Δεν κυνήγησε τις διεκδικήσιμες μπάλες και γι’ αυτό μπήκε στο παιχνίδι ο Πανελευσινιακός. Είναι μικρά πράγματα σε ένα παιχνίδι που αλλάζουν την… μοίρα του και ο Άρης δεν έχει την… πολυτέλεια να τα περιφρονεί.

 

To Top