Προτάθηκε αναβολή για του… χρόνου, αρκετοί… αντίδικοι του Άρη στα δικαστήρια

Μπορεί να βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια στην αναβολή της εκδίκασης της υπαγωγής στο άρθρο 99, αλλά στο Πολυμελές Πρωτοδικείο εμφανίστηκαν αρκετοί εκπρόσωπο αντίδικων κατά του Άρη.

Συγκεκριμένα εκπρόσωποι από το Λάκκωμα, ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης εκπροσωπώντας τους Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, από τη sportvision, ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος και ο ιδιώτης κ. Πελεκάνος.
Ως μάρτυρας υπέρ του Άρη το παρών έδωσε το μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρης Ναούμ.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί έγινε το αναμενόμενο.Η έδρα πρότεινε η εκδίκαση της αίτησης του Αρη να συζητηθεί στις 25 Ιανουαρίου του 2013, λόγω των κινητοποιήσεων από δικηγόρους και δικαστικούς.

Ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος ζήτησε να αρθεί η απόφαση “προσωρινής διαταγής” που εξασφάλισε πριν από δύο μήνες η ΠΑΕ για τα διαιτητικά δικαστήρα της ΕΠΟ, γιατί όπως υποστήριξε αντίκεται στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του ο Άρης απέρρριψε τον ισχυρισμό του τονίζοντας ότι κανένα αυτοδιοίκητο δεν βρίσκεται πάνω από την ελληνική νομοθεσία. Αναμένεται και εδώ η απόφαση της έδρας

Ο Παναγόπουλος άσκησε παρέμβαση για τις υποθέσεις των Μαλλού, Γκίτκου, Δέλλιου, επαναφέροντας ουσιαστικά την υπόθεση του άρθρου “44”. Εκπροσώπησε και τέσσερις μάνατζερ (Λυπημένος, Νικολάου, Τσέροβιτς, Σόουζα)

To Top