Αναβολή για τις 11 Ιανουαρίου, ισχύει η «προσωρινή διαταγή» παρά τα εμπόδια των αντίδικων στον Άρη!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η υπόθεση υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99 πήρε αναβολή λόγω των κινητοποιήσεων δικαστικών και δικηγόρων. Η υπόθεση ορίστηκε για του… χρόνου, δηλαδή στις 11 Ιανουαρίου. Ισχύει η προσωρινή διαταγή παρά τα εμπόδια των αντίδικων που έβαλαν στον Άρη.

Από την πρώτη στιγμή που υπήρχε σε εξέλιξη η αποχή των δικαστικών και δικηγόρων και μάλιστα ετοιμάζεται και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων (το βράδυ της Παρασκευής υπάρχει γενική συνέλευση των δικηγόρων σχετικά με τις νέες αντιδράσεις που ετοιμάζουν), ήταν σχεδόν βέβαιο, ότι θα δοθεί αναβολή στην εκδίκαση της «μητέρας των μαχών» για τον Άρη, δηλαδή η συζήτηση της υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, όπως σας ανέφερε το ρεπορτάζ του PRESSARIS. Όπως κι έγινε τελικά.

Η συζήτηση της αίτησης του Αρη για το «99» αναβλήθηκε για τις 11 Ιανουαρίου του 2013, μετά από απόφαση της έδρας. Μια αναβολή που δίνει μεν χρόνο στον Άρη, αλλά παράλληλα παρατείνει την αγωνία και την αβεβαιότητα στην κιτρινόμαυρη οικογένεια. Με δεδομένο, μάλιστα ότι για να βγει στη συνέχεια η απόφαση απαιτείται ένα διάστημα 5-7 βδομάδων γίνεται αντιληπτό, ότι τα «σπουδαία» για τον Άρη μεταφέρονται για τις αρχές Μαρτίου!

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε μάχη από τους νομικούς του Άρη και σήμερα, μια και υπήρχαν αρκετοί αντίδικοι στο δικαστήριο, οι οποίοι ζήτησαν την άρση της «προσωρινής διαταγής». Παρά τα εμπόδια αυτά, το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την «προσωρινή διαταγή» απέναντι στους πιστωτές, κάτι που συνιστά σημαντική επιτυχία αφού μέχρι τότε ο Άρης δεν κινδυνεύει από υποθέσεις τύπου Κουλουχέρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος ζήτησε να αρθεί η απόφαση «προσωρινής διαταγής» που εξασφάλισε πριν από δύο μήνες η ΠΑΕ για τα διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ, γιατί όπως υποστήριξε αντίκειται στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου!

Από την πλευρά του ο Άρης «απάντησε» άμεσα, απέρριψε τον ισχυρισμό του τονίζοντας ότι κανένα αυτοδιοίκητο δεν βρίσκεται πάνω από την ελληνική νομοθεσία. Κάτι που ήταν αυτονόητο και τελικά δέχθηκε το δικαστήριο.

Η προσπάθεια των κίτρινων συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα παρά την αναβολή, αφού σε εξέλιξη είναι πάντα το “στοίχημα” της κιτρινόμαυρης επιβίωσης.

To Top