Παραμένει μέχρι τον Μάρτιο η «ομπρέλα» στις υποθέσεις «Κουλουχέρη» και ΕΠΟ

Πέρα από την αναβολή που πήρε η υπόθεση του άρθρου 99, αξίζει να τονιστεί η αίσια έκβαση της μάχης που έδωσαν οι νομικοί του Άρη, με αποτέλεσμα να διασωθεί η «ομπρέλα» απέναντι σε υποθέσεις τύπου Κουλουχέρη με την ΕΠΟ.

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και αρκετοί αντίδικοι, οι οποίοι ζήτησαν την άρση της «προσωρινής διαταγής». Παρά τα εμπόδια αυτά το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την «προσωρινή διαταγή» απέναντι στους πιστωτές, κάτι που συνιστά σημαντική επιτυχία αφού μέχρι τότε ο Άρης δεν κινδυνεύει από υποθέσεις τύπου Κουλουχέρη.

Σημαντικό ρόλο σε βάρος του Άρη διετέλεσε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος, όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, ζήτησε να αρθεί η απόφαση «προσωρινής διαταγής» που εξασφάλισε πριν από δύο μήνες η ΠΑΕ για τα διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ, γιατί όπως υποστήριξε αντίκειται στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου!

Από την πλευρά του ο Άρης «απάντησε» άμεσα, απέρριψε τον ισχυρισμό του τονίζοντας ότι κανένα αυτοδιοίκητο δεν βρίσκεται πάνω από την ελληνική νομοθεσία. Κάτι που ήταν αυτονόητο και τελικά δέχθηκε το δικαστήριο.

Έτσι, τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο (με δεδομένο ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 11 Ιανουαρίου και μετά η απόφαση θέλει περίπου 1,5 μήνα για να εκδοθεί), οι κίτρινοι έχουν εξασφαλίσει ένα ικανό διάστημα που μπορούν να ξεπεράσουν σκοπέλους τύπου «Κουλουχέρη».

 

To Top