Δημητρίου στο PRESSARIS: «Ο Άρης δεν είναι ο Άρης που ξέραμε, αλλά…»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το παιχνίδι πρεμιέρας της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και στην Καστοριά στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Το PRESSARIS ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή των «γουναράδων», Πασχάλη Δημητρίου, από τον οποίο ζήτησε να σχολιάσει το επικείμενο ματς και το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες του το γεγονός ότι θ΄ αγωνιστούν φιλοξενούμενοι του Άρη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

«Είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, όπως είναι ο Άρης και η Καστοριά, με ό,τι κινδύνους μπορεί να κρύβει πάντα η πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς», τόνισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής, για να συμπληρώσει: «Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα – όπως και ο αντίπαλός μας – το καλοκαίρι και στην ουσία μαζευτήκαμε όλοι μαζί στις 25 Αυγούστου. Προετοιμαζόμαστε, λοιπόν, όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε έτοιμοι μέχρι την Κυριακή, παρά τις απουσίες των Κεφάλα και Σουμέλα που έχουμε, λόγω τραυματισμών».

Επίσης, ο κ. Δημητρίου σκιαγράφησε το προφίλ της ομάδας του: «Είμαστε μια νεανική ομάδα, καθώς το ρόστερ αποτελείται στην πλειοψηφία του από νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, ωστόσο, έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για να πετύχουν», για να σταθεί στον Άρη και στο αν θα προτιμούσε αυτό το ματς μεταξύ των δυο τους να ήταν σε άλλο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος: «Ο Άρης μπορεί να μην είναι ο Άρης που όλοι γνωρίζουμε, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μια ιστορική ομάδα, που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, πρέπει να τον σεβαστούμε. Σίγουρα, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε, θα θέλαμε αυτό το ματς να γίνει λίγο αργότερα, όταν και οι δύο ομάδες θα είμασταν πιο έτοιμες».

Τέλος, ερωτηθείς για το γεγονός ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος τους βρίσκει σ΄ ένα ιστορικό γήπεδο, όπως είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης», είχε να πει: «Περιμένουμε ότι ο κόσμος του Άρη θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα της δώσει άλλη ώθηση. Ωστόσο, αυτό δεν μας τρομάζει. Απεναντίας, θεωρώ ότι θα δώσει και στους δικούς μου τους ποδοσφαιριστές άλλη δύναμη, αγωνιζόμενοι σε μία έδρα σαν αυτή του Άρη».

To Top