Κουκλάρα, επώνυμη και Άρης από… κούνια! (video)

Η οικογένεια του Άρη αριθμεί από χθες ένα ακόμα επώνυμο μέλος…. Πρόκειται για τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής «Newsroom», Έλενα Παπαδημητρίου, η οποία κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής και με αφορμή το σχόλιο της δημοσιογράφου της εκπομπής για τον δικέφαλο (σ.σ. «Να και ο δικέφαλος, το σήμα του ΠΑΟΚ»), δεν άργησε να βροντοφωνάξει: «Βρε Ελένη μου, τι μου δείχνεις τώρα, εγώ είμαι Άρης! Είμαι Άρης!».

Ποια είναι, λοιπόν, η Έλενα Παπαδημητρίου και ποια η σχέση της με τα «κιτρινόμαυρα»; Βέρα Θεσσαλονικιά, δηλώνει λάτρης του Άρη και δεν χάνει την ευκαιρία να το επιδεικνύει. Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο βιογραφικό της στο protagon.gr, θα καταλάβει αμέσως: «Έγινα Άρης από τη πρώτη φορά που με πήγαν στο “Χαριλάου” και στο “Παλέ ντε Σπορ”, σε ηλικία τεσσάρων ετών».

Αν ανατρέξει, επίσης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter – πέρα από τις άπειρες αναρτήσεις που έχει αφιερώσει στα Παγκόσμια Κύπελλα ποδοσφαίρου και μπάσκετ φέτος το καλοκαίρι – και στις (σχετικά) πρόσφατες δημοσιεύσεις της θα καταλάβει το πώς. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτησή της στις 10 Μαΐου, όπου έγραψε: «Ξύπνησα στο εφηβικό μου δωμάτιο. Υπάρχει ακόμη αφίσα του Lost Highway κι ένα κασκόλ του Άρη!»,

ενώ λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου (ημέρα γιορτής του συλλόγου), η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πόσταρε το βιντεάκι, που απεικονίζει τα όσα έστησαν οι φίλοι της ομάδας στην παραλία της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση της αγαπημένης τους ομάδας, με την πόλη να παίρνει φωτιά!

Δείτε το σχετικό βίντεο, ρίχνοντας προσοχή μετά το 35′:00”.

To Top