Δύσκολη η υπόθεση Βεζένκοφ, αλλά υπάρχει αισιοδοξία και πλάνο στην ΚΑΕ

Το Εξέβιερ ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ο προπονητής της ομάδας του πανεπιστημίου, Κρις Μακ έκανε δηλώσεις για τον φόργουορντ του Άρη, αλλά οι κίτρινοι δεν χάνουν την αισιοδοξία τους ότι θα καταφέρουν να τον πείσουν να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να μην φύγει στην Αμερική.

Κορυφαίο στέλεχος της ΚΑΕ έλεγε χθες πως “είμαστε αισιόδοξοι για την υπόθεση Βεζένκοφ. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να τον πείσουμε να παραμείνει”.

Οι κίτρινοι έχουν ήδη κάνει μια προεργασία επαφών και συζητήσεων με την πλευρά του αθλητή, την οικογένειά του και τον εκπρόσωπό του. Δεν χωράει συζήτηση πως το μεγάλο “όπλο” του Άρη είναι η παρουσία του Βεζένκοφ στην ομάδα από τη στιγμή που ήρθε ο Βαγγέλης Αγγέλου, κάτι άλλωστε που ουσιαστικά παραδέχεται και η πλευρά του παίκτη με τις πρόσφατες δηλώσεις του πατέρα του Αλέξανδρου.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα κορυφωθούν αμέσως μετά τα πλέι οφ και η λογική λέει πως μέχρι να μπει ο Άρης στην τελική διαπραγμάτευση με τον Βεζένκοφ θα γνωρίζει αν θα έχει συμφωνήσει ή όχι για την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου.

 

To Top