Δύσκολη «μάχη» του Άρη, εκδικάζονται οι πέντε προσφυγές

Μια δύσκολη βδομάδα ξεκινάει σήμερα για τον Άρη. Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα αγωνίας και δικαστικής μάχης, μια εκδικάζονται πέντε προσφυγές σε βάρος της ΠΑΕ! Πρόκειται για τις περιπτώσεις των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Σηφάκη και Κατίδη.

Μετά την αρνητική κατάληξη που είχε η απόπειρα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, την περασμένη Παρασκευή να φτάσει σε συμβιβασμό με τους Σανκαρέ, Ντίκο και Φατί, έτσι ώστε είτε να αποφευχθεί η εκδίκαση των προσφυγών τους, είτε να παραιτηθούν από τις υψηλές ρήτρες, ο κλοιός σφίγγει.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΠΑΕ μπορεί να επιβαρυνθεί με οφειλή σχεδόν 4 εκατομμυρίων ευρώ, χάνοντας φυσικά τους ξένους παίκτες! Ο Σηφάκης, ούτως ή άλλως είναι ελεύθερος, ενώ η περίπτωση του Κατίδη έχει να κάνει και με ένα χαμηλό οικονομικό κόστος, αλλά και με την προσπάθεια των κίτρινων να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι η προσφυγή του νεαρού ήταν καταχρηστική.

Τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο νομικός Αργύρης Λίβας που έχει πάρει στα χέρια του όλες τις υποθέσεις και ετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή των κίτρινων. Δεν αποκλείεται πάντως για κάποιες από τις υποθέσεις, όπως για παράδειγμα αυτές των Φατί και Ντίκο που είναι νέες προσφυγές οι κίτρινοι να ζητήσουν αναβολή για να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

To Top