Κάλεσμα σε ανοιχτή συγκέντρωση

Από την ένωση προσώπων «Άρης πρωταγωνιστής» πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση-κάλεσμα σε ανοιχτή συγκέντρωση, την οποία και δημοσιεύουμε.

Αναλυτικά:

«Φίλαθλοι του Άρη:

Όλοι την Τετάρτη 13/6/2012 και ώρα 19:30 έξω από το γήπεδο Κλ. Βικελίδης.

Αυτή την συγκέντρωση την ζήτησε η κίτρινη ψυχή μας. Ας πάμε λοιπόν την Τετάρτη στο σπίτι μας, να δηλώσουμε το παρόν. Να βοηθήσουμε την ομάδα μας να βγει από το αδιέξοδο. Να δείξουμε σ’ όσους ψάχνουν βιώσιμες και διαφανείς λύσεις ότι στεκόμαστε στο πλάι τους. Να τρέξουμε τις εξελίξεις. Να ζητήσουμε άμεσα την εφαρμογή ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης. Κάθε μέρα που χάνεται αφαιρεί οξυγόνο από τον βαριά ασθενή σύλλογο μας.

Ο Άρης μας είναι μπροστά στην μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Μπορούμε εμείς να είμαστε απαθείς; Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις με τον αγώνα μας, πάντα περήφανοι και ασυμβίβαστοι ως αρειανοί!

Χωρίς διαχωρισμούς σας καλούμε όλους! Με τους συνδέσμους πρωτοπόρους των αγώνων μας, τους νέους ανθρώπους, τους παλιούς παράγοντες, τους παλαίμαχους, όλα τα αδέλφια μας!

Στείλτε παντού το μήνυμα αυτής της συγκέντρωσης. Μαζί σας την Τετάρτη να φέρετε την οικογένεια σας, τους φίλους σας, να γίνουμε όλοι μια γροθιά!

Ένωση προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»

Υ.Γ.: Η ένωση προσώπων “ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ” η οποία δεν αποτελεί και ούτε στο μέλλον θα αποτελέσει εκλογικό σχήμα ή παράταξη, θα καλύψει απλά τα έξοδα της συγκέντρωσης, θα εξασφαλίσει την νομιμότητά της ως προς τις αρχές και έως εκεί. Την συγκέντρωση της Τετάρτης στην ουσία την οργανώνει ο λαός του Άρη».

 

To Top