Εμπλοκή της ΑΕΚ για τον Κατίδη!

Λίγες ώρες πριν εκδικαστεί η προσφυγή του Γιώργου Κατίδη κατά της ΠΑΕ Άρης με την οποία ο παίκτης ζητάει χρήματα και την ελευθερία του, από την Αθήνα πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ τον έχει πλησιάσει και μάλιστα οι άνθρωποι της “Ένωσης” θεωρούν πως έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αν φυσικά μείνει ελεύθερος!

Ο Κατίδης έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Κατέθεσε προσφυγή, έκανε συμπληρωματική έκθεση, ζητώντας επιπλέον χρήματα και φυσικά την ελευθερία του. Η προσφυγή θα εκδικαστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την αυριανή ημέρα.

Η ΠΑΕ Άρης περιμένει επίσης την εκδίκαση της προσφυγής, για να καταθέσει την επιχειρηματολογία της για την υπόθεση, θεωρώντας την προσφυγή του Κατίδη καταχρηστική.

Η ΑΕΚ εμπλέκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, στις κινήσεις του παίκτη ώστε να μείνει ελεύθερος. Είναι απορίας άξιον πάντως πώς μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ πιο δυσχερή θέση από τον Άρη, κινητοποιείται για την απόκτηση του Κατίδη, τον οποίο μπορεί να κάνει δικό της, αφού ο παίκτης είναι κάτω των 22 ετών.

Η “Ένωση” είχε αποκτήσει πέρσι τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη, ο οποίος αν και ήταν στο ρόστερ των κίτρινων, δεν είχε αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι και φέτος στην ΑΕΚ είχε ελάχιστες συμμετοχές (εννιά στην Σουπερλίγκα, μαζί με πλέι οφ). Κατίδης και Μπουγαϊδης είναι συμπαίκτες στην Εθνική Νέων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

 

To Top