ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δύσκολος Δεκέμβρης, απαιτητικός Γενάρης για τον Άρη

Μπορεί το Πρωτάθλημα να μετρά μόλις μια εβδομάδα διακοπής και το Μουντιάλ να μην έχει ακόμη αρχίσει, όμως ο Άρης μετρά αντίστροφα, καθώς έχει μπροστά του λιγότερο από ένα μήνα πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Απαιτητικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Δεκέμβρης και ακόμη πιο δύσκολος ο Γενάρης για την ομάδα του Άρη, καθώς οι κιτρινόμαυροι θα κληθούν να δώσουν μαζεμένους αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ ο πρώτος μήνας του νέου έτους περιλαμβάνει σίγουρα τρία ντέρμπι, με πιθανότητα για δύο ακόμη.

Οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου θα αγωνιστούν στις 15 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο κόντρα στον Λεβαδειακό εκτός έδρας, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα τους αντιμετωπίσουν πάλι για την 14η αγωνιστική. Στις 28 του Δεκέμβρη οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχτούν τον Παναιτωλικό και κάπως έτσι κλείνει ο τελευταίος μήνας του έτους και έρχεται ένας Γενάρης… φωτιά.

Στις 4 Γενάρη ο Άρης πάει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, τρεις μέρες μετά υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μέσα σε άλλες τρεις μέρες στις 10/01 παίζει ακόμη ένα ματς, τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στις 14 αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”, ενώ αν όλα πάνε κατ’ευχήν και ο Άρης περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στις 17 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Στις 21/01 ο Βόλος έρχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ στις 24 υπάρχει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου.

Ο Γενάρης κλείνει και πάλι με ντέρμπι, καθώς στις 28, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Δηλαδή ο Άρης καλείται μέσα σε 1,5 μήνα να παίξει σίγουρα 9 παιχνίδια, τα 3 εξ αυτών ντέρμπι, με πιθανότητα να φτάσει στα 11 εφόσον περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού στο Κύπελλο.

To Top