ΜΠΑΣΚΕΤ

Δώρα στον κόσμο και βοήθεια στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Δέκα φίλαθλοι του Άρη κέρδισαν δώρα στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο, ενώ πολύς κόσμος βρέθηκε στο Aris Legend Store και άφησε είδη πρώτης ανάγκης για το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “δέκα φίλαθλοι του Άρη έφυγαν με δώρα από το «Nick Galis Hall», μετά από τον αγώνα του Άρη με τα Τρίκαλα (91-60).

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης δέκα φίλαθλοι, οι οποίοι είχαν κάτω από τη θέση τους το… τυχερό χαρτάκι, κατέβηκαν στο παρκέ και τράβηξαν κλήρο για το δώρο που θα κέρδιζαν. Από την Άρης Κ.Α.Ε. δόθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και οκτώ δώρα από το Aris Legend Store.

Επίσης, πριν από τον αγώνα με τα Τρίκαλα, αρκετός κόσμος πέρασε από το Aris Legend Store και άφησε είδη πρώτης ανάγκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Άρης Κ.Α.Ε. με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο κόσμος μπορεί να φέρνει τα είδη τη Δευτέρα (29/12) και την Τρίτη (30/12) από τις 10π.μ. ως τις 2μ.μ. στα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. και από τις 2μ.μ. ως τις 6 μ.μ. τη Δευτέρα και τις 8μ.μ. την Τρίτη στην μπουτίκ της ομάδας. Επίσης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 10π.μ. ως τις 2μ.μ. στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί ως τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο”.

To Top