Δώστε κίνητρο στους παίκτες, «ανάσα» στη διοίκηση

Ο Άρης προσπαθεί να ορθοποδήσει βρισκόμενος σε συμπληγάδες, έχοντας να αντιμετωπίσει πάσης φύσεως προβλήματα, απόρροια της οικονομικής κρίσης και των συγκυριών αυτής. Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την υπάρχουσα κατάσταση ζητώντας δύναμη και προπαντός βοήθεια απο τον κόσμο.

Η δήλωση του Σταύρου Λαμπριάκου στη χθεσινή «πρώτη» του Άρη περικλείει τα πάντα σε μια πρόταση. «Βρισκόμαστε σε πόλεμο» είπε χαρακτηριστικά, ατάκα που δεν απέχει καθόλου από την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο σύλλογος.

Οι άνθρωποι που ηγούνται αυτής της προσπάθειας μπήκαν στην ουσία του προβλήματος, σήκωσαν μανίκια και προσπαθούν να βάλουν αρχή και τέλος στα συσσωρευμένα προβλήματα.

Κάτω από άλλες συνθήκες η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας ίσως ήταν ικανοποιητική αυτή την περίοδο. Κανείς δεν παραγνωρίζει τις αντικειμενικές δυσκολίες του κόσμου, έχει άλλες προτεραιότητες, είναι αποδεκτό.

Από την άλλη πλευρά, όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα πρέπει να καταλάβουν πως τίθεται ένα σημαντικό θέμα και μάλιστα άμεσα. Ο Άρης χρειάζεται την συμπαράσταση του κόσμου του. Την χρειάστηκε κι άλλες φορές, αλλά τώρα οι συνθήκες επιβάλουν συσπείρωση, θυσίες, αγώνα.

Ο Άρης της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν θα είναι ο Άρης της γκλαμουρίας. Δεν θα είναι ο Άρης των ακριβών συμβολαίων και των αστεριών που ανέκαθεν είχε στο ρόστερ του (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Ο Άρης θα είναι μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και θα βασίζεται στο ταλέντο των δικών του παιδιών, όπως κι αυτών που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας μέσω των μεταγραφών.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή δεν είναι άλλη από το γεμάτο γήπεδο. Κόντρα στις συγκυρίες, κόντρα στα προβλήματα, κόντρα στο χαμηλό μπάτζετ. Το κίνητρο των παικτών του θα αποκτηθεί μέσω της παρουσίας των φίλων του στις εξέδρες.

Είναι καθήκον όλων να στηρίξουν την ομάδα, να δείξουν σε όλη την Ελλάδα την δυναμική που διαθέτει ο σύλλογος. Ο τρόπος είναι ένας, στήριξη σε διοίκηση και παίκτες μέσω των εισιτηρίων διαρκείας.

 

To Top