«Έσβησε» και το arisfm.gr!

Μετά τον «Άρης FM», την επίσημη φωνή του συλλόγου, «έσβησε» και το arisfm.gr! Η ιστοσελίδα του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού έπαψε να υπάρχει και μαζί της χάθηκε όλο το πλούσιο υλικό των δυόμισι τελευταίων χρόνων, ένα κομμάτι από την ίδια την ιστορία του Άρη.

Το arisfm.gr είχε σταματήσει να ενημερώνεται στις αρχές Μαΐου, όταν πλέον εξανεμίστηκαν οι πιθανότητες να καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους και να ξαναλειτουργήσει ο σταθμός.

Έστω, όμως, και αν έπαψε να καταγράφει την επικαιρότητα εδώ και δυο μήνες, ο δικτυακός τόπος του «Άρης FM» έδινε με την ύπαρξή του μια ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα «ξαναζωντάνευαν» όλα. Και φυσικά, το πλούσιο αρχείο του arisfm.gr, με την ειδησεογραφία δυόμισι ετών για όλα τα αθλήματα και όλα τα τμήματα του Άρη, καθώς και τις χιλιάδες συνεντεύξεις, ήταν κάτι που δεν υπήρχε πουθενά αλλού.

Η σκληρή πραγματικότητα, όμως, μετριέται σε χρήμα και όχι σε συναίσθημα ή αναμνήσεις. Τα έξοδα συντήρησης του δικτυακού τόπου εξακολουθούσαν να «τρέχουν», οι λογαριασμοί προφανώς δεν εξοφλήθηκαν ποτέ και έτσι ήρθε το τέλος.

Όλες οι στιγμές χαράς που έζησαν οι Αρειανοί μέσα από το ραδιόφωνο και διασώζονταν χάρη στο arisfm.gr, όλος ο κόπος των εργαζόμενων, όλο το αρχειακό υλικό, σβήστηκαν απότομα και για πάντα…

To Top