Είδε… αστεράκια στην Τρίπολη

Την πρώτη του φετινή ήττα υπέστη στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, που έχασε 2-0 από τον Αστέρα του Σάκη Τσιώλη και έμεινε 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Λίγες ημέρες μετά το θρίαμβό τους στη Μασσαλία, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας -έχοντας πάντως σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή- και γνώρισαν καθαρή ήττα με 2-0.

Τα γκολ για την ομάδα του Τσιώλη σημείωσαν ο Ροζέριο Μάρτινς στο 42′ με πέναλτι και ο Περόνε στο 70′, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στην περιφέρεια έπειτα από 33 μήνες! Η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες είχαν χάσει εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης ήταν στις 2009, στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη.

Επιπλέον, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε «άσφαιρη» σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από ακριβώς ένα χρόνο, αφού στις 27 Νοεμβρίου 2010 είχε χάσει με 1-0 από την ΑΕΚ.

Ο διαιτητής Κύρκος (Ηπείρου) έδειξε 10 κίτρινες κάρτες: Έξι στους γηπεδούχους (Ροζέριο Μάρτινς, Χούλι, Χουανίτο, Χακόμπο, Άλβαρες, Πιπίνης) και τέσσερις στους φιλοξενούμενους ( Μιραλάς, Μέγερι, Φουστέρ, Χολέμπας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα (68′ Αλβάρεζ), Μπρέσκα, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι (63′ Πιπίνης), Ράγιος, Περόνε (76′ Ουσέρο).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ (22′ Χολέμπας), Παπαδόπουλο, Μαρκάνο, Μοντέστο (66′ Μοντέστο), Μανιάτη, Μιραλάς, Μόνχε (46′ Πάντελιτς), Φουστέρ, Τζιμπούρ.

«Τριάρα» η Ξάνθη

Την ίδια ώρα, η Ξάνθη θριάμβευε στα Πηγάδια επί του Ατρομήτου με 3-0, με ηγέτη τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και χάρη σε γκολ των Μαρκόφσκι (4′), Βασιλακάκη (19′) και Τομάς (αυτογκόλ, 47′). Για τους γηπεδούχους ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη, που τους επέτρεψε να σκαρφαλώσουν στην 6η θέση, σπάζοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο το φετινό αήττητο της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ντάνι, Μαρσελίνιο, Βάλλα και Σκόνδρα.

ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Εντιμαρ, Βασιλακάκης (82′ Φλίσκας), Μάνταλος (71′ Νταρμπιον), Ντάνι, Βλαχοδήμος, Πόι (82′ Μαρσελίνιο), Μαρκόβσκι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης,Τομάς, Φυτανίδης (26′ Σφακιανάκης), Ζουέλα, Τάτος, Πίτου Γκαρσία (55′ Δημούτσος), Επστάιν, Μπρίτο (46′ Αναστασάκος), Μήτρογλου.

To Top