Ριέρα: “Είχαμε καλή ενέργεια στο γήπεδο”

Ο Σίτο Ριέρα ήταν χαρούμενος για τη νίκη του Πανιωνίου και τόνισε αμέσως μετά τον αγώνα με τον Άρη πως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός, όπως και οι Κολοβός και Σκέντρι.

Ο Ριέρα υπογράμμισε πως “αισθανόμαστε όλοι καλά. Ερχονται καλύτερες μέρες, υπάρχει θετική ενέργεια και ελπίζω στο μέλλον τα πράγματα να είναι καλύτερα”. Ρωτήθηκε αν είχε πρόβλημε τον Τάκη Λεμονή και απάντησε πως “όχι δεν είχα πρόβλημα, είναι ένας καλός προπονητής αλλά τώρα έχουμε νέο τεχνικό”. Για τον Μάντζιο είπε πως “μιλήσαμε, είχαμε καλή ενέργεια στο γήπεδο και αυτοί που ήρθαν έκαναν καλή δουλειά. Εγώ κοιτάζω τα τρία επόμενα ματς και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου, στη συνέχεια θα δούμε”.

Ο Δημήτρης Κολοβός επεσήμανε πως “η νίκη συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. Πάμε τώρα στην Λιβαδειά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μετά το γκολ του Αρη καθίσαμε λίγο πίσω αλλά γενικότερα η νίκη ήταν δίκαιη. Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα βασικός και ελπίζω να τα πάω το ίδιο καλά στο μέλλον”.

Ο Αντρέα Σκέντρι πρόσθεσε πως “είμαι χαρούμενος για τη νίκη, θέλω να ευχαριστήσω το πρώην τεχνικό επιτελείο για τη συνέργασία που είχαμε και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο τεχνικό τιμ. Είναι μία καλή βραδιά για τον Πανιώνιο. Αφιερώνω το γκολ σε συμπαίκτες, προπονητή, οπαδούς, οι οποίοι έζησαν όλη αυτή την κατάσταση αλλά και στους δικούς μου ανθρώπους”.

To Top