“Είδηση” επί του… πιεστηρίου: Ο Άρης σε κατάσταση ασφυξίας!

Επειδή η επενδυτολογία και ο “συνωστισμός” επιχειρηματιών που “μετράει” χιλιάδες ευρώ (!) έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης, σκεπάζει μερικά από εξόχως σημαντικά γεγονότα, υπάρχει μια σημαντική “είδηση” της τελευταίας στιγμής. Επί του… πιεστηρίου που έλεγαν και οι παλιότεροι.

Ποια είναι αυτή; Ο Άρης είναι με 10 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού σε κατάσταση ασφυξίας! Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η ομάδα είναι στην πιο δύσκολη στιγμή των τελευταίων χρόνων, την ώρα που η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκδηλώνει για μια ακόμη φορά σημάδια εσωστρέφειας για πρώην, νυν και επόμενους!

Όλοι ελπίζουν στην έλευση ενός επενδυτή. Κανείς δεν επιθυμεί μια διοικητική λύση που σχετίζεται με το παρελθόν, κατά το οποίο διογκώθηκαν τα αβάσταχτα χρέη, γονατίζοντας τον σύλλογο. Αντίθετα όλοι στον Άρη θέλουν τον επενδυτή, επιχειρηματία που με τα χρήματα και τις φιλοδοξίες του θα βάλει τον σύλλογο σε μια διαφορετική τροχιά, από αυτή της πλήρους παρακμής.

Ο χρόνος τελειώνει. Εμμονές, σύνδρομα αποτελούν αντίπαλο και όχι σύμμαχο. Ο Άρης αυτήν τη στιγμή, τώρα που είναι σε κατάσταση ασφυξίας χρειάζεται άτομα κοινής αποδοχής, με αποφασιστικότητα για να δώσουν λύσεις. Ούτε “ξαναζεσταμένα φαγητά”, ούτε ανακύκλωση χωρίς όραμα και προοπτική. Υπάρχουν; 

Πάνω από όλα, αν αυτή την ώρα, ένα βήμα πριν την ελεύθερη πτώση στο κενό δεν ενωθεί τότε τα χειρότερα έρχονται. Οι φορείς και ο κόσμος (πρέπει να) έχουν τον λόγο.

To Top