“Είμαι παιδί της ομάδας και θέλω να τη βοηθάω σε όποιο παιχνίδι μπω, σε όποιο λεπτό μπω”

Νέες δηλώσεις έκανε ο Νίκος Αγγελούδης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη και παράλληλα και εντυπωσιακή νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης με 5-1, στα συναισθήματα όλων των παικτών κατά τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας αλλά και στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Ξάνθη στην ακριτική πόλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση μίλησε για τις σκέψεις του πριν τον αγώνα: «Σίγουρα υπήρχε πάρα πολύ άγχος πριν το παιχνίδι. ‘Ήταν ένα ματς κομβικό και κρίσιμο για εμάς. Παρόλα αυτά μπήκαμε μέσα στο γήπεδο με πάθος, πείσμα και θέληση και καταφέραμε να κερδίσουμε. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας και τώρα είμαστε χαρούμενοι γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, μείναμε στην κατηγορία. Όμως αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη και πρέπει να πάμε στη Ξάνθη για να κερδίσουμε».

Για το αν η νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο θέμα της ψυχολογίας, είπε: «Σίγουρα η νίκη στον Ατρόμητο μας έδωσε διαφορετική ψυχολογία. Το πιστέψαμε περισσότερο ότι θα σωθούμε. Γιατί είχαμε στο μυαλό μας ότι μένουν δύο ματς και πρέπει να τα κερδίσουμε για να μείνουμε στην κατηγορία, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι. Το πρώτο βήμα έπρεπε να το κάνουμε χτες και το καταφέραμε».

Για το πώς προετοιμάστηκε η ομάδα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε: «Το μόνο που κάναμε ήταν να βλέπουμε την νίκη. Δεν υπήρχε κανένα άλλο αποτέλεσμα για εμάς και με αυτό το δεδομένο προετοιμαστήκαμε».

 

Για το αν έπαιξε ρόλο το κίνητρο, τόνισε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο και αυτό και το γεγονός ότι ο Αστέρας έχει μπροστά του ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο. Αυτό όμως δε μας ένοιαζε. Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και δυνατοί και γι αυτό κερδίσαμε».

Για τον κόσμο της ομάδας που κατέκλυσε χτες το γήπεδο, επεσήμανε: «Μας βοήθησε πολύ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και μας χειροκροτούσαν σε κάθε προσπάθεια. Μας έδιναν δύναμη. Τον χρειαζόμασταν πολύ χτες».

Για το ματς με τη Ξάνθη, είπε: «Η Ξανθή είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, ιδίως εκτός έδρας. Παίζει πολύ καλά στην κόντρα. Στην έδρα της δεν είχε πολλά καλά αποτελέσματα, αλλά εμάς αυτό δε μας επηρεάζει. Πρέπει να πάμε εκεί, να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε».

Με δεδομένες τις εκπληκτικές του φετινές επιδόσεις βάσει των στατιστικών, ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι φέτος άξιζε περισσότερες ευκαιρίες και απάντησε: «Σίγουρα θα ήθελα να πάρω πιο πολλές ευκαιρίες από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά δεν τις πήρα. Τις πήρα στο δεύτερο γύρο και έδειξα τι αξίζω. Είμαι παιδί της ομάδας και θέλω να τη βοηθάω σε όποιο παιχνίδι μπω, σε όποιο λεπτό μπω».

 

Για τα κλάματα και τα δάκρυα στον προηγούμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, τόνισε: «Σίγουρα ήταν ο φόρτος όλης της χρονιάς. Παίζαμε με δέκα παίκτες, νιώθαμε συγκινημένοι, αγχωμένοι και μας βγήκε. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο».

 

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υπομονή και τη στήριξη που έχει δείξει φέτος. Τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας. Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι που να είμαστε αδιάφοροι. Παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος όλα τα ματς. Θέλουμε και τη βοήθειά τους στη Ξάνθη, αν και αυτό είναι δεδομένο».

To Top