Μετρημένα κουκιά…

Έπειτα από ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, με επιτυχίες (ιδίως την χθεσινή ημέρα) εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι το στοιχηματικό μας έργο. Χωρίς πολλά πολλά, τρεις θα είναι οι σημερινές αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν!

Ξεκινάμε από τον Γερμανικό αξονα, εκεί όπου Αουε και Καϊζερσλάουτερν θα τεθούν αντιμέτωπες με διαφορετικούς στόχους εκατέρωθεν. Η Κάιζερ, είναι αναμφίβολα μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Γερμανίας και δεν αξίζει να αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία του εν λόγο πρωταθλήματος.

Τελευταία συνδυάζει την “βαριά” της φανέλα με ωραίο ποδόσφαιρο, και αν συνεχίσει έτσι η πρώτη τριάδα είναι κοντά. Σήμερα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπερπηδησει το εμπόδιο της Άουε που προέρχεται από το επιβλητικό 0-3 επί της Μπόχουμ. Οι αποδόσεις κοντά στο 2 είναι άκρως αποδεκτές!

Συνεχίζουμε με την Β’ Γαλλίας εκεί όπου η ομάδα των ισοπαλιών Σατορού υποδέχεται ένα από τα φαβορί για την άνοδο Ναντ. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή καθώς αντιμετωπίζουν μια ομάδα που μάχεται για την σωτηρία της, με μια έδρα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως απόρθητο φρούριο. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν!

Τέλος πηγαίνουμε στο ντέρμπι της EDEVISIE στην ορεινή Δανία. Η πρωτοπόρος Κοπενχάγη φιλοξενείται στην έδρα της δεύτερης Νόρτσελαντ. Αμφότερες σκοράρουν τουλάχιστον ένα τέρμα σε κάθε τους αναμέτρηση και είναι πιθανόν να το καταφέρουν και σήμερα! Ελπίζουμε να το καταφέρουν και σήμερα καθώς θα στηρίξουμε το G/G.

 Προτείνουμε:

ΑΟΥΕ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΆΟΥΤΕΡΝ (2)

ΣΤΑΤΟΡΟΥ – ΝΑΝΤ (Χ)

ΚΟΠΕΓΧAΓΗ – ΝΟΡΤΣΕΛΑΝΤ (G/G, 2-3)

To Top