«Είμαστε Άρης, είμαστε άνδρες και πάμε κόντρα στο ρεύμα»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης βρήκε ακόμη φορά την αφορμή να στιγματίσει τα όσα έγιναν στην Δράμα, αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα.

Όταν πήρε τον λόγο ο Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε Άρης και πάμε κόντρα στο ρεύμα. Είμαστε Άρης γιατί είμαστε άντρες… Γι” αυτό και το Σάββατο μας έκλεψαν μια νίκη. Ευχαριστώ τους παίκτες που μου αφιέρωσαν τη νίκη για την ονομαστική μου γιορτή, γιατί ο Άρης νίκησε το Σάββατο», είπε μεταξύ άλλων, ζητώντας στήριξη στο τμήμα που έχει προσφέρει στο σύλλογο 21 τίτλους.

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι: «Φυσικά και θα υποστηρίξουμε την ένσταση μιας και υπάρχει φανερή αλλοίωση αποτελέσματος και με βάση τους κανονισμούς πρέπει να δικαιωθούμε. Θα παρουσιάσουμε τα σχετικά βίντεο που δικαιώνουν τις θέσεις μας στον αθλητικό δικαστή».

Ακόμη ο πρόεδρος των κίτρινων υπογράμμισε: «Είναι μία δύσκολη χρονιά για τον Αρη. Εμείς μέχρι στιγμής κάναμε ότι μπορούσαμε, ότι πιο σοβαρό για την ομάδα. Περιμένουμε η ομάδα να έχει καλύτερη πορεία και να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Που είναι μία αξιοπρεπή πορεία αλλά παράλληλα και η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ».

 

To Top