Η στενοχώρια του Πάσαλιτς και η περηφάνεια του Χαρίση- Τι δήλωσαν οι παίκτες

Οι καλαθοσφαιριστές είναι τα κεντρικά πρόσωπα μιας ομάδας. Στην επίσημη παρουσίαση της ΚΑΕ Άρης όλοι πήραν κι έδωσαν τις ευχές τους.

Αναλυτικά:

Ευθύμης Τσακαλέρης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Άρη που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτή την μεγάλη φανέλα».

Δημήτρης Βεργίνης: «Η μέχρι τώρα πορεία δεν μας αντιπροσωπεύει, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια, γιατί δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο».

Ζήσης Σαρικόπουλος: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα και τη συνέχειά της, γιατί βλέπω τα σημάδια βελτίωσης. Δουλεύει η ομάδα και εντός και εκτός παρκέ».

Λευτέρης Μποχωρίδης:  «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην ομάδα μου, χαίρομαι που υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον κ. Αρβανίτη».

Κώστας Χαρίσης: «Νιώθω περήφανος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Άρη. Θέλω να πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε σύντομα νίκες και θα φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Γιώργος Τσιάρας: «Η διοίκηση κάνει τεράστια προσπάθεια έξω από το γήπεδο και πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε».

Αλέξανδρος Βεζένκοφ: «Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, δουλεύουμε σκληρά. Ευχαριστούμε όλους που μας βοηθούν, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Μιχάλης Πελεκάνος: Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι εδώ, σε μια μεγάλη ομάδα. Επίσης θέλω να πω ότι η προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση είναι σημαντική και σίγουρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Μοχάμεντ Πάσαλιτς:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, μετά από μια δύσκολη στιγμή από τη χθεσινή αναμέτρηση. Είμαι στεναχωρημένος, όμως, από το αποτέλεσμα του αγώνα στην Δράμα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για την ομάδα αλλά και για όλους σας στην διάρκεια της νέας χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και να έρθουν καλύτερες μέρες».

Αντώνης Ασημακόπουλος: «Ευχαριστώ που είστε κοντά μας. Οι παίκτες πέρα από την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, προσπαθούμε και έξω από αυτό. Θέλουμε βοήθεια και έξω από αυτό. Θα κρατήσουμε την δύναμη, οι παίκτες πιστεύουμε στην δουλειά που κάνουμε και ήμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε. Να ξέρετε ότι ιδρώνουμε την φανέλα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Αρβανίτη που με πίστεψε και με έφερε στον Αρη για να ξαναζήσω μεγάλες στιγμές».

Τζέρεμι Χαντ: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε η διοίκηση και ο προπονητής μου, να είμαι στην ομάδα του Αρη. Εύχομαι και πιστεύω ότι την νέα χρονιά η πορεία μας θα είναι καλύτερη».

Σπύρος Μούρτος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Αρη που με έφεραν εδώ. Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι και καλά Χριστούγεννα».

Σωτήρης Καραποστόλου: «Μεγάλη τιμή που πήρα την φανέλα από το συμβούλιο των Παλαιμάχων. Είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια όλων, των συμπαικτών μου, την διοίκηση, του κόσμου θα φέρουμε τον Αρη εκεί που του αρμόζει».

Τάσος Δήμας: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα και θα δανειστώ μια φράση του αρχηγού, ότι τα καλύτερα έρχονται. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

To Top