«Είμαστε αισιόδοξοι για τον Σουάρες»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Ουρουγουάης πως ο Λουίς Σουάρες θα επιστρέψει εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την αρθροσκόπηση στην οποία θα υποβληθεί.

Ένα ολόκληρο έθνος αγωνιά μετά την είδηση πως ο Λουίς Σουάρες θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, με κίνδυνο να χάσει αν όχι ολόκληρο, τουλάχιστον ένα μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πάντως οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουρουγουάης δεν χάνουν την πίστη τους. «Σύμφωνα με την αναφορά που έλαβα, είμαστε αισιόδοξοι πως ο Σουάρες θα είναι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της χώρας, Ρομπέρτο Παστορίσα.

«Ο ίδιος αποφάσισε να εξεταστεί μετά από κάποιες ενοχλήσεις που είχε στο γόνατό του. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ώρες. Μέχρι τότε θα ξέρουμε περισσότερα για το χρόνο αποθεραπείας του», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Ovacion, εκτιμάται πως ο φορ της Λίβερπουλ θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης, ενώ οι υποχρεώσεις της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζουν σε 23 μέρες.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top