“Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, στο χέρι μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση” έλεγαν οι παίκτες του Άρη

Η δεύτερη φιλική αναμέτρηση για τον Άρη, το τελευταίο τετραήμερο, όπου το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά δεν ήταν θετικό, στο βαθμό που θα ήθελαν οι φίλαθλοι της ομάδας, αν και υπήρχαν πολλές απουσίες.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπάμπης Οικονομόπουλος με τις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα της σκέψης των παικτών, μιλώντας για την μεγάλη θέληση όλων να αντιστρέψουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Οι συζητήσεις και τα “πηγαδάκια”, που αναπτύχθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού, ήταν αρκετά, με ένα από τα θέματα συζήτησης την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό αρκετές φήμες σχετικά με τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι παίκτες, αλλά και με τη διοίκηση.

“Όλοι μας στην ομάδα είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά” ήταν τα λόγια αρκετών ποδοσφαιριστών έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης, όπως και το “Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε την αρνητική αυτή κατάσταση” ήταν μερικές από της ατάκες τις οποίες ανέφεραν οι ποδοσφαιριστές στις συζητήσεις μεταξύ τους, αλλά και με φίλους της ομάδας που τους ρωτούσαν για την κατάσταση που επικρατεί.

“Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε την κατάσταση, και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το κάνουμε στο παιχνίδι που έρχεται. Ξέρουμε πολύ καλά τι εστί για τον Αρειανό το Κυριακάτικο ματς, θα αφήσουμε και τη ψυχή μας στο χορτάρι” συμπλήρωνε βασικός ποδοσφαιριστής, δείγμα του κλίματος και της ψυχολογίας που υπάρχει αυτή την στιγμή, λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι της Τούμπας.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top