«Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι, ακόμα και σήμερα που δεν είχαμε προπονητή! Είμαστε μόνοι μας από την 1η αγωνιστική»!

O Μάρκος Βελλίδης, εκ των αρχηγών των κιτρίνων μίλησε για όλα όσα γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι:

-Μάρκο, η πρώτη σου αντίδραση για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα η οποία, πια, αναζητά άλλον προπονητή;

« Κοιτάξτε, η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη απ΄ την αρχή της χρονιάς. Ηταν εξαιρετικά περίεργη. Σήμερα, βέβαια, βρεθήκαμε να κάνουμε προπόνηση, χωρίς να έχουμε επικεφαλής, χωρίς προπονητή. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι περίεργο! Εχουμε αλλάξει πάρα πολλούς προπονητές φέτος, με την κατάσταση να είναι πάρα πολύ δύσκολη. Παρ΄ όλα αυτά, μας απομένουν κάποια παιχνίδια ακόμα στα οποία πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Δεν θέλω να σταθώ στο παιχνίδι της Βέροιας γιατί είμαστε στην ίδια βαθμολογική κατάσταση που ήμασταν και πριν. Ολες οι ομάδες πάνω από εμάς, χάσανε κι αυτές και μας δίνεται η δυνατότητα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, να διεκδικήσουμε τη νίκη και να φτάσουμε στον πόντο όλες τις υπόλοιπες ομάδες ».

Εχεις να θυμάσαι άλλη τέτοια στιγμή στην ομάδα στα δύο αυτά χρόνια που βρίσκεσαι εδώ;

« Ηρθα σε μια ομάδα η οποία ήταν στο Europa League, θεωρούνταν από τις καλύτερες ομάδες, εκείνη τη στιγμή, στην Ελλάδα. Είχαμε αξιόλογο προπονητή, πολύ καλούς παίκτες και μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε ή καταφέρανε αν προτιμάτε, να έχουμε πολύ λιγότερους παίκτες, μικρότερους παίκτες σε ηλικία, χωρίς εμπειρίες και να έχουμε αλλάξει τουλάχιστον δέκα προπονητές! Φυσικά, ολ΄ αυτά μας δημιουργούν πάρα πολλά προβλήματα. Όταν δεν υπάρχει ηρεμία στα διοικητικά, αυτό περνά μέσα στο γήπεδο και δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα. Εύχομαι η χρονιά να κλείσει έτσι όπως τη θέλουμε όλοι και να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος».

-Από πού αντλείς αυτή την αισιοδοξία;

« Μόνο από τους συμπαίκτες μου, από κανέναν άλλον. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και ακόμα και σήμερα που δεν είχαμε προπονητή, δεν ακούστηκε το παραμικρό με την προπόνηση να εξελίσσεται πάρα πολύ ομαλά. Είμαστε μόνοι μας από την πρώτη αγωνιστική».

-Για τα ματς με τον Λεβαδειακό, τι έχεις να πεις;

« Θεωρώ πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία βαθμολογικά είναι πιο ψηλά από εμάς. Εχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές κι έναν προπονητή ο οποίος κλείνει δεύτερη χρονιά στον σύλλογο. Πιστεύω αν είμαστε αυτοί που πρέπει και δώσουμε επί 90 λεπτά το κάτι παραπάνω, πιέζοντας πάρα πολύ για τη νίκη στο τέλος εμείς θα χαμογελάμε».

-Υπογράμμισες ότι ο Παράσχος κλείνει δεύτερη χρονιά στον Λεβαδειακό. Τυχαίο;

« Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Όταν ένας προπονητής, μένει πολύ καιρό σε μια ομάδα, τόσο καλύτερη δουλειά μπορεί να κάνει. Εμείς, εδώ, δεν έχουμε αυτό το πλεονέκτημα, αλλάζοντας σχεδόν κάθε μήνα έναν προπονητή. Είναι δύσκολο για κάθε αθλητή αυτό

To Top