“Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώνει ούτε ένα λεπτό”

Για την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ να τιμωρήσει τον Άρη με χρηματικό πρόστιμο 31000 ευρώ, μίλησε ο νομικός της ΠΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος, επισημαίνοντας πως οι κίτρινοι στην κατάσταση που βρίσκονται δεν μπορούν να πληρώνουν ούτε ένα λεπτό.

Ο Χρήστος Γρόλλιος μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” τονίζοντας πως «ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώνει ούτε ένα λεπτό. Τηρουμένων όμως των αναλογιών είναι μία απόφαση που περιορίζεται σε ένα χρηματικό πρόστιμο και αυτό είναι από μία πλευρά καλό, καθώς ο Άρης χρειάζεται τον κόσμο του» είπε αρχικά ο γνωστός νομικός και συνέχισε: «Οι διακοπές του παιχνιδιού, επιβάρυναν την κατάσταση. Δεν υπήρξε καμία συμπλοκή κατά την άποψή μου, που να δικαιολογούσε την τιμωρία έδρας. Εμείς θα κάνουμε και μία έφεση ώστε να μειωθεί το χρηματικό πρόστιμο αυτό, με την ελπίδα ότι θα το καταφέρουμε».

Έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο του Άρη λέγοντας: «Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι φίλοι της ομάδας, γιατί έχουμε μία σειρά από σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει τον Άρη».

To Top