«Είμαστε όλοι αδέλφια σε μια θρυλική ομάδα» (video)

Πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών μετά το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό ο Σέρτζιο Κερούς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κόντρα στην Γκαστέρα πετυχαίνοντας 11 πόντους στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε…
 

«Ήμασταν κουρασμένοι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος και ήμασταν απογοητευμένοι που χάσαμε έτσι» ήταν το πρώτο σχόλιο του νεαρού γκαρντ.

Για το παιχνίδι με την Γκαστέρα τόνισε ότι: «Σήμερα κάναμε πολύ καλή δουλειά. Όλα τα παιδιά βοήθησαν στο να πετύχω κάποια καλάθια. Έχουμε γίνει οικογένεια. Υπάρχουν κάποιοι έμπειροι παίκτες όπως ο Χρήστος(Ταπούτος) και ο Μήτσος(Βεργίνης). Μας βοηθάνε αρκετά. Είμαστε όλοι αδέρφια παίζουμε σε μία θρυλική ομάδα και αυτό είναι ένα κίνητρο για όλα εμάς τα νεαρά παιδιά».

Αναφορικά με το παιχνίδι της Καβάλας ο Σέρτζιο Κερούς δήλωσε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και τα περισσότερα για το πρωτάθλημα. Η Καβάλα την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μπούμε δυνατά να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη». 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σέρτζιο Κερούς:
{youtube}ses6Dzc5ZTQ|640|360|1{/youtube}

To Top