ΜΠΑΣΚΕΤ

Είναι ανάγκη να… τιγκάρει σήμερα το Παλέ!

Οι παίκτες του Άρη έχουν δηλώσει με κάθε τρόπο, είτε μέσα από τον επίσημο Άρη, είτε μέσα από τα social media ότι θέλουν να παίξουν στο κατάμεστο Παλέ και σήμερα είναι όχι απλά μια ευκαιρία για τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, αλλά και… ανάγκη, για να πάρει η ομάδα την ώθηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Άρης έχει τη νίκη με 65-63 υπέρ του από τον πρώτο αγώνα, ωστόσο και η διαφορά δεν είναι ασφαλής και η Νίζνι δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο την έκανε ο Άρης να φαίνεται στην Ρωσία.

Το κατάμεστο Παλέ είναι το μεγάλο όπλο του Άρη και είναι αυτό που φοβίζει τους Ρώσους, κάτι που φάνηκε άλλωστε κι από τις δηλώσεις τους πριν τον πρώτο αγώνα. Ο Ζόραν Λούκιτς, τεχνικός της Νίζνι Νόβγκοροντ έκανε λόγο για “θορυβώδη… στρατό φιλάθλων που θα επηρεάσουν τον αγώνα” και δεν έχει άδικο, διότι το γεμάτο Παλέ ανεβάζει ένα επίπεδο αγωνιστικά τον Άρη και βάζει μεγάλα προβλήματα στον αντίπαλο.

Είναι ανάγκη σήμερα να γεμίσει το Αλεξάνδρειο και να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα που μόνο οι οπαδοί του Άρη ξέρουν να κάνουν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…

To Top