Είναι βαρύ το περιβραχιόνιο…

Μόνο την νοοτροποία του αρχηγού δεν έχει ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος στην διάρκεια του Κλάσικο με την Μπαρτσελόνα “αρπάχτηκε” πρώτα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μετά με τον Πέπε, όπως φαίνεται και στο βίντεο!

Ο Ίκερ Κασίγιας είναι για πολλούς η σημαία της Ρεάλ και στην μετά Ραούλ εποχή ο αρχηγός της Ρεάλ. Όσο ο “Άγιος Ίκερ” μένει στον πάγκο ο αρχηγός εντός αγωνιστικού χώρου θα είναι ο Σέρχιο Ράμος.Το ζήτημα είναι αν μπορεί ο Ισπανός μπακ να αναλάβει τον ρόλο του αρχηγού της ομάδας.

Μέχρι τώρα παρά την κριτική που έχει δεχτεί, ο Κασίγιας ποτέ εντός αγωνιστικού χώρου δεν έκανε σκηνικό με κάποιον συμπαίκτη του. Το αντίθετο. Τους βοηθούσε και τους εμψύχωνε ώστε να δώσουν το 100% για την ομάδα.

Ο Ράμος πάντως δεν δείχνει το ίδιο πρόσωπο με τον συμπατριώτη του. Όπως γράψαμε στο PRESSARIS και την προηγούμενη βδομάδα δεν είναι σοβαρά πράγματα να κάνεις καντάδες σε τηλεοπτικές εκπομπές, λίγες μέρες πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα, όπως είναι το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ. Πόσο μάλλον όταν είσαι και αρχηγός και πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες σου…

Ο μπακ της Ρεάλ όχι μόνο δεν δίνει το καλό παράδειγμα αλλά όπως φαίνεται και στο βίντεο κατά την διάρκεια του αγώνα στον Κάμπ Νου λογομαχούσε πρώτα με τον Ρονάλντο και μετά με τον Πέπε.

“Είμαστε σκ…” φαίνεται να λέει στον Ρονάλντο!

Το ερώτημα είναι μήπως είναι ώρα το περιβραχιόνιο του αρχηγού να επιστρέψει στον νόμιμο κάτοχο του; Τον Ίκερ Κασίγιας;

Επιμέλεια: Θοδωρής Θεοχαρίδης

 

Δείτε το βίντεο με τον Ράμος:

To Top