Αξέχαστη Ευρωπαϊκή βραδιά, όταν υποκλίθηκαν Τέβες και Μπαλοτέλι…

Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια, όταν για τελευταία φορά το Κλεανθης Βικελίδης φιλοξενούσε για τελευταία φορά Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο Άρης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα όρια του στο απόρθητο φρούριο του, απέναντι στην ζάμπλουτη Μάντσεστερ Σίτι των πετροδόλαρων

Εκείνο το όμορφο βράδυ, της 15ης Φεβρουαρίου, 25.000 τρελαμένοι οπαδοί των κιτρίνων, έκαναν την μέρα νύχτα και κράτησαν μια παράδοση ετών, καθώς ούτε τα πόδια που ζύγιζαν εκατομμύρια δεν κατάφεραν να βγούνε νικητές από το… κολαστήριο του Χαριλάου.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Τζέκο, Τέβες, Σίλβα, Μπαλοτέλι και πολλοί άλλοι αστέρες του παγκοσμίου στερεώματος, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την σφριγηλή άμυνα του Γιάννη Μιχαλήτσου, διευρύνοντας έτσι το αήττητο που μετράει ο Άρης σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η αναμέτρηση έληξε δίχως τέρματα (0-0), δίνοντας την ευκαιρία στους κιτρινόμαυρους να αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι το “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες για τον κάθε αντίπαλο στον πλανήτη.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα όλοι ένιωσαν ικανοποίηση για έναν σύλλογο που έκανε υπερήφανο τον κόσμο του με τις επιτυχίες.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγους μήνες μετά θα άρχιζε η κατρακύλα, και οι υπεύθυνοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Παναγιώτης Κυπριχτσής

To Top