ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι καλύτερος, πρέπει να το δείξει! Αποφασισμένος για “τρίποντο” στο ΟΑΚΑ ο Άρης (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ένα “διπλό” στην Αθήνα θα δώσει στον Άρη την ευκαιρία να ισχυροποιήσει την παρουσία του στην 4η θέση! Οι “κιτρινόμαυροι” φιλοξενούνται στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος στην Αθήνα, όμως έχει την δυνατότητα αυτή τη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό -που τους τελευταίους μήνες δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος- να ξορκίσει την… κατάρα.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να παραμείνουν με νίκη στην 4η θέση, να φτάσουν τους 46 βαθμούς καθώς την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν τον Ατρόμητο, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης αυτή την αγωνιστική και θεωρητικά θα φτάσει και αυτός τους 46 βαθμούς.

Ο προπονητής του Άρη έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Μάρτιν Τόνσο, που έμεινε και πάλι εκτός αποστολής. Ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στην 18άδα, καθώς εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς με τον ΟΦΗ.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας). Α’ Βοηθός: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής). 4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

To Top