Νίκη πάση θυσία κόντρα στον Προμηθέα (PRESSARIS, 15:45)

Oι πέντε σερί ήττες, όλες μέσα στον Μάρτιο, δεν έχουν αφήσει τον Άρη να βρει την ηρεμία του. Χρειάζεται πάση θυσία μία ακόμα νίκη για να αποφύγει οριστικά τις όποιες περιπέτειες και σήμερα (15:45) έχει μια ακόμη ευκαιρία, υποδεχόμενος τον Προμηθέα στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το παιχνίδι προφανώς και δεν είναι εύκολο. Ο Άρης παίζει με την πλάτη στον τοίχο, έχει ήδη πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και υποδέχεται μια ομάδα πιο ποιοτική και πιο “γεμάτη” από αυτόν, που έχει και βαθμολογικό κίνητρο, διεκδικώντας θέση στην πρώτη τετράδα.

Το “θέλω” των παικτών του Άρη ωστόσο πρέπει να είναι αυτό που θα… επιβληθεί στο παρκέ του Παλέ. Το σημερινό παιχνίδι είναι περισσότερο θέμα θέλησης, διάθεσης, κατάθεσης ψυχής μέσα στο γήπεδο.

Οι κίτρινοι παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης στον αγώνα με την ΑΕΚ, δούλεψαν αρκετά καλά αυτή τη βδομάδα, αφού πλέον μπήκε στις προπονήσεις και ο Γκάρι Μπελ και ο Γιάννης Καστρίτης δικαίως περιμένει να δει (επιτέλους) αντίδραση από την ομάδα του.

Τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν για τον Άρη και σήμερα από την άμυνά του. Οι κίτρινοι οφείλουν να παλέψουν για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή, να προστατεύσουν το καλάθι τους, να είναι συνεπείς σε αλληλοκαλύψεις και να έχουν καθαρό μυαλό στην επίθεση, για να βγάλουν τα σουτ που πρέπει, όπως πρέπει.

Οι πέντε ήττες είναι πολλές, η ηρεμία πρέπει να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, καθώς ακολουθούν άλλα δύο παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας τις απαιτήσεις της σημερινής αναμέτρησης.

To Top