Είναι να γελάει κανείς με τις δηλώσεις Σκορδίλη…

Είναι να γελάει κανείς με δηλώσεις ορισμένων παικτών. Ο Γάιος Σκορδίλης που δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα ούτε στον Ηρακλή, ούτε στον Άρη, ούτε στον Ίκαρο, έχοντας συνεργαστεί με περισσότερους από 7-8 προπονητές διαπίστωσε σήμερα ότι μέσα σε λίγες μέρες έχει μάθει πράγματα που δεν… ήξερε από τον Αργύρη Πεδουλάκη!

Ο Παναθηναϊκός θα δαπανήσει 130.000 ευρώ την επόμενη διετία για τον Κερκυραίο σέντερ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του πως “θα πρέπει να τονίσω πως παρά το ότι βρίσκομαι στην ομάδα λίγες μέρες, έχω ήδη μάθει αρκετά πράγματα από τον κόουτς, Αργύρη Πεδουλάκη, τα οποία άλλοι προπονητές δεν μου τα είχαν δείξει”.

Με τέτοιες δηλώσεις κατανοεί ο καθένας πόσο δύσκολο έργο έχει ο Λευτέρης Αρβανίτης στο να πετύχει διακανονισμό με τον παίκτη…

Για την ιστορία προπονητές του Σκορδίλη υπήρξε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο Φώτης Κατσικάρης, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Αντρέα Ματσόν, ο Γκόρντον Χέρμπερτ, ο Σαρόν Ντρούκερ. Ανεξαρτήτως του τι αποτελέσματα είχαν στον Άρη όλοι τους έχουν κερδίσει τίτλους και διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο… Κανείς από αυτούς δεν έδειξε πράγματα στον Σκορδίλη, ο οποίος τα είδε μέσα σε… τρεις μέρες στο Καρπενήσι από τον Πεδουλάκη!

 

 

To Top