Ενισχυμένος με Ιωαννίδη και Λαμπρόπουλο έρχεται ο ΟΦΗ

Ενισχυμένος στην αμυντική του γραμμή με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο θα είναι ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και τα έχει βρει σε όλη με την κρητική ομάδα. Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι επίσης και ο Γιώργος Ιωαννίδης!

Όπως αναφέρει το σάιτ “gentikoule.gr” “πριν από λίγα λεπτά έφτασε στο Ηράκλειο, ο 24χρονος κεντρικός μέσος (30/7/1988) που μέσα στην ημέρα αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος βρισκόταν στην Αγγλία όπου δοκιμαζόταν από ομάδες του νησιού και ήρθε κατευθείαν στο Ηράκλειο από το Λονδίνο με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε όλα. Ο πρώην μέσος της Κέρκυρας τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ και αναμένεται να αποτελέσει την μια από τις δύο προσθήκες στην μεσαία γραμμή της ομάδας που περιμένει και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2009 όπου μέτρησε σε 3 χρόνια 56 συμμετοχές πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ πέρυσι αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που ωστόσο αποτελεί παρελθόν για τον ίδιο, όπως τονίζουν παίκτης και ομάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Θύελλα Πατρών ενώ σε ηλικία 19 χρονών μετακόμισε στην Λάρισα”.

Σε ότι αφορά τον Ιωαννίδη έγινε γνωστό ότι ο παίκτης θα βρίσκεται εντός της ημέρας στο Ηράκλειο για να υπογράψει διετές συμβόλαιο, αρνούμενος την πρόταση της ΑΕΚ.

 

To Top