Μεγάλο φιλικό με τη θρυλική Μπενφίκα στις 9 Σεπτεμβρίου!

Φιλικό με τη Μπενφίκα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης πριν από λίγη ώρα! Το φιλικό με την θρυλική πορτογαλική ομάδα θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει πρωτάθλημα, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας και οι άνθρωποι του Άρη προσπάθησαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Δηλαδή, από τη μια να δοθεί ένα δυνατό φιλικό με μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Μπενφίκα, προκειμένου να αποκτήσει νέες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις η ομάδα, αλλά και από την άλλη να προκύψει μια σημαντική οικονομική ένεση προς την ΠΑΕ, η οποία περνάει δύσκολες ώρες.

Το φιλικό, λοιπόν, κλείστηκε για την Κυριακή στις 9μ.μ. με τη θρυλική Μπενφίκα, ένα φιλικό που ξυπνάει μνήμες από το ένδοξο παρελθόν και την μεγάλη πορεία του Άρη το 1979 στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όταν και απέκλεισε τους “Αετούς” της Λισαβόνας. Για την ιστορία ο Άρης είχε νικήσει τότε την ομάδα της Πορτογαλίας με σκορ 3-1 στο Χαριλάου και είχε χάσει με 2-1 στο Ντα Λούζ παίρνοντας την πρόκριση.

 

 

To Top