Και ο Χαμντί Σαλίχι στη λίστα του Άρη για την επίθεση!

Η αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση επιθετικού έχει ήδη ξεκινήσει για τον Άρη. Όπως ανέφερε το PRESSARIS οι κίτρινοι έχουν στοχεύσει στον Άλαν Καρντέκ και σε άλλους δύο παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο είναι ο διεθνής Αλβανός, Χαμντί Σαλίχι, ο οποίος αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα με την DC United!

Οι κίτρινοι είχαν ενδιαφερθεί για τον 28χρονο επιθετικό και την περσινή χρονιά, όμως δεν είχε προκύψει συμφωνία. Τώρα έχουν ήδη γίνει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και είναι ένας παίκτης που εξετάζεται.

Το βιογραφικό του Σαλίχι δεν είναι άσχημο. Από το 2007 μέχρι σήμερα, αγωνιζόμενος στις αυστριακές Ριντ και Ραπίντ Βιέννης και στην DC United έχει σκοράρει 75 γκολ σε 167 συμμετοχές! Αναλυτικότερα, έπαιξε στην Ριντ δύο χρόνια (2007-09) έχοντας 82 συμμετοχές και 34 γκολ. Πήρε μεταγραφή στην Ραπίντ Βιέννης, όπου σε 2,5 χρόνια είχε 67 συμμετοχές και 36 γκολ και από τις 2 Φεβρουαρίου αγωνίζεται στο MLS όπου έχει σε 18 αγώνες 5 γκολ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, μετρώντας 38 συμμετοχές και 9 γκολ. Έχει περάσει και από τον Πανιώνιο την περίοδο 2004-05, όταν ήταν 20 ετών, αλλά έπαιξε μόλις έξι παιχνίδια.

 

To Top