ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι πολλές οι 3.073 μέρες…

24 Φεβρουαρίου 2011 – 25 Ιουλίου 2019. Δύο ημερομηνίες που θα πρέπει να υπάρχουν πάντα στο μυαλό κάθε Αρειανού, γιατί το restart που ξεκίνησε πέρσι με την επιστροφή στη Σουπερλίγκα, παίρνει αξία με την σημερινή επιστροφή στην Ευρώπη, εκεί που ανήκει ο Άρης! Είναι πολλές οι 3.073 μέρες που πέρασαν από τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα των κίτρινων…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στις 24 Φεβρουαρίου 2011 ο Άρης ηττήθηκε με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι και αποκλείστηκε στους “32” του Europa League. Βέβαια η ήττα εντός αγωνιστικού χώρου που ήταν απολύτως φυσιολογική με βάση τη δυναμική των δύο μάδων, είναι πολύ μικρή, ασήμαντη, μπροστά στην τεράστια νίκη του κόσμου του Άρη εκείνο το βράδυ στο Μάντσεστερ!

Επτά χιλιάδες Αρειανοί από την κεντρική πλατεία της πόλης ως το Etihad Stadium με πορεία! Επτά χιλιάδες Αρειανοί αφήνουν τους Άγγλους με ανοικτό το στόμα στην διάρκεια της πορείας και δίνουν ένα σόου μέσα στο γήπεδο, που ακόμα θυμούνται οι οπαδοί της Σίτι.

Σήμερα, 25 Ιουλίου 2019, ο Άρης ολοκληρώνει την πρώτη φάση της επανεκκίνησής του, που ξεκίνησε πέρσι με την επιστροφή στην Σουπερλίγκα και ολοκληρώνεται με την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Το ζητούμενο, ο στόχος και το όραμα όλων είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και επιτέλους ο σύλλογος και δη το ποδοσφαιρικό τμήμα να μη ζήσει στιγμές σαν αυτές που έζησε 7-8 χρόνια, από την βραδιά του Μάντσεστερ μέχρι τη σημερινή.

Είναι πολλές οι 3.073 μέρες αναμονής για έναν ευρωπαϊκό αγώνα, αλλά κάθε μία μέρα από αυτές υπήρξε διδαχτική ή τουλάχιστον θα πρέπει έτσι να είναι για όλους (μας, σας, τους)…

To Top