ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εδώ παίζουμε μπάλα εμείς! Θα… χαζέψει ξανά όλη την υφήλιο το Κλεάνθης Βικελίδης!

Το Κλεάνθης Βικελίδης βάζει σήμερα τα… καλά του, τα γιορτινά του και ετοιμάζεται για ένα ακόμα πάρτι Ευρώπης, σαν αυτά που πολλές φορές έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οκτώ χρόνια μετά και ο Άρης επιστρέφει εκεί που πραγματικά ανήκει! Να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πάντα ως άξιος πρεσβευτής της Θεσσαλονίκης και την Ελλάδας.

Στο Χαριλάου σήμερα δεν θα πέφτει… καρφίτσα! Τα εισιτήρια εδώ και μέρες έγιναν μαγικά χαρτάκια! Ένα φοβερό τηλεοπτικό -και όχι μόνο- σόου ετοιμάζεται από την ΠΑΕ Άρης για τον σημερινό αγώνα, προκειμένου οι εικόνες να κάνουν και πάλι τον γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως, για να θυμηθούν ξανά όλοι πως στο Κλεάνθης Βικελίδης η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι μοναδική.

Εκπλήξεις ετοιμάζει και ο λαός του Άρη που είναι έτοιμος και αποφασισμένος να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα… ανυπόφορη για κάθε αντίπαλο!

Iδιαίτερη προσοχή, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και υπομονή καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

To Top