ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Είπε “όχι” σε Πανιώνιο ο Μανιάτης, που… βλέπει Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Μανιάτης αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του Πανιωνίου, τη στιγμή που έχει προταθεί στον Άρη 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πανιώνιος και Μανιάτης είχαν ξεκινήσει επαφές για το ενδεχόμενο επιστροφής του 32χρονου άσου στην ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Αλάνιασπορ. Το προηγούμενο διάστημα έκανε και προπονήσεις στη Νέα Σμύρνη και όλα έδειχναν πως αργά ή γρήγορα οι δύο πλευρές θα συμφωνούσαν.

Τελικά, η απάντηση του 32χρονου στην πρόταση του Πανιωνίου ήταν αρνητική κι έτσι οι δύο πλευρές θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει προταθεί από τον μάνατζέρ του στον Άρη που θέλει να καλύψει ένα κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ μπορεί να παίξει και στη μεσαία γραμμή.

Ο ποδοσφαιριστής έδειχνε να θέλει να μείνει στην Αθήνα με την οικογένειά του, καθώς ήθελε να ηρεμήσει από όλες τις μετακινήσεις των τελευταίων χρόνων. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν επετεύχθη η επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ενώ αρνήθηκε και την πρόταση του Πανιωνίου, δείχνει ξεκάθαρα πως… κοιτά προς Θεσσαλονίκη, καθώς το δέλεαρ της Ευρώπης για την επόμενη χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο.

Oι “κιτρινόμαυροι” από την άλλη ακόμα δεν έχουν καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση, παρότι δεν δηλώνουν αρνητικοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας. Εξελίξεις θα υπάρξουν και μάλιστα σημαντικές, εντός της ημέρας…

To Top