ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φετφατζίδης ξεκινάει προπονήσεις και βάζει… δύσκολα στον Παντελίδη!

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα ο Γιάννης Φετφατζίδης, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη και να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους” μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να τους βοηθήσει να “κλειδώσουν” από νωρίς το ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Δευτέρας, εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Σάββας Παντελίδης θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Ενας… ευχάριστος “πονοκέφαλος” για τον προπονητή του Άρη, που βλέπει τις επιλογές του στα άκρα της επίθεσης να αυξάνονται ποσοτικά και ποιοτικά. Μετά τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον Ντάνιελ Λάρσον που έχει δείξει πολλά θετικά στοιχεία και τώρα τον Έλληνα διεθνή.

Ο Σάββας Παντελίδης καλείται να αποφασίσει μεταξύ των Ντάνιελ Λάρσον και Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς πολύ δύσκολα να μείνει εκτός ο Ματέο Γκαρσία, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, που δείχνει -και είναι- αναγεννημένος.

Συν τις άλλοις, για τα άκρα της επίθεσης υπάρχει και ο Νικολά Ντιγκινί, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Νίκο Μαρτίνες είναι πολύ ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, ενώ υπάρχει και ο Μάρτιν Τόνσο για την θέση “δέκα”.

Πολλές και καλές επιλογές μεσοεπιθετικά, με τον Σάββα Παντελίδη να καλείται να μοιράσει σωστά τον χρόνο, να αξιοποιήσει στο έπακρο τον κάθε ποδοσφαιριστή του, προκειμένου να διατηρήσει και την ηρεμία που υπάρχει εντός της ομάδας.

To Top