ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Είχαν τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν την τύχη οι κορασίδες

Οι κορασίδες του Άρη δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα αγοριών της ΑΕΠ, παρ΄ ότι είχαν πολλές ευκαιρίες, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-0.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινες έχασαν πολλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ,αλλά δεν τα κατάφεραν να βάλουν ένα γκολ. Η ομάδα της ΑΕΠ στην μοναδική φάση που έκανε στο 21′ της αναμέτρησης έβαλε γκολ και έκανε το σκορ 1-0.

Στην συνέχεια και λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο οι κίτρινες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με την Δέσποινα Κέζου,η οποία από καλή θέση με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ της ομάδας των αγοριών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες δεν μπήκαν καλά στον αγώνα και δεν είχαν καλή ψυχολογία, αφού ήταν επηρεασμένες από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, δέχτηκαν γρήγορα και άλλο γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με το σκορ να γίνεται 2-0 υπέρ της ΑΕΠ.

Ακόμα, οι κίτρινες δέχτηκαν και τρίτο γκολ λίγο πριν λήξει ο αγώνας.

Με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να είναι 3-0 υπέρ του προπαιδικού της ΑΕΠ Κατερίνης ο Ηρακλής.

Στον πάγκο των κοριτσιών του ΑΡΗ κάθισε κανονικά,η προπονήτρια των κορασίδων του ΑΡΗ, η Ρία Κολλήγα!

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Βήκα (τερματοφύλακας), Γουναρίδου, Παρούση, Κουπατσάρη, Αγαθαγγελίδου, Θωμαδάκη(αρχηγός), Κιουρτσή, Κρομύδα, Μαχαιρίδου, Τσιάτσου, Πολυχρονιάδου, Αναστασιάδου, Κέζου, Μπασματζίδου, Αντωνιάδου, Σιδερά, Σελεμίδου».

To Top