ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόβλημα με Ν΄Λουντούλου, την Πέμπτη η επανεξέταση της κατάστασής του

Με τον Γκαέλ Ν΄Λουντούλου να μην συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” για το ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Tην Πέμπτη θα επανεξεταστεί η κατάσταση του. Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: 

Η προπόνηση έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (22/11, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου ακολούθησε σήμερα ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς έχει αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο, «σουβενίρ» από τον αγώνα στο Σιδηρόκαστρο. Η κατάσταση του 23χρονου Γάλλου ακραίου μεσοεπιθετικού δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Ο Νίκος Γεωργιάδης (υπέστη κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου), που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, σταδιακά ανεβάζει ρυθμό.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Για το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» η διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον ΑΟ Καρδίας (ομάδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ), ο οποίος θα είναι κεκλεισμένων των θυρών (15:30).

To Top