Είχε «στείλει το μήνυμα» ο Στεφανίδης: «Δεν είναι καιρός για ήρωες, κινδυνεύεις να βρεθείς κατηγορούμενος για χρέη…»

Η άρνηση των μελών της διοικούσας επιτροπής να μπουν σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου για πολλούς δεν ήταν κάτι το ξαφνικό…

Τις τελευταίες βδομάδες ήταν φανερό ότι οι Λαμπριάκος, Στεφανίδης, αρχικά και στη αργότερα ο Κατσιαούνης είχαν μεγάλες αναστολές να μπουν σε… περιπέτειες από τη στιγμή που τα χρέη της ΠΑΕ Άρης έμοιαζαν απαγορευτικά για όσους ήθελαν να μπουν σε μια διοίκηση με την ευθύνη της συμμετοχής.

Ο Πάνος Στεφανίδης, πάντως, σε μια σειρά από συνεντεύξεις είχε στείλει το… μήνυμα. Αποκορύφωμα τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη λίγες ώρες πριν το «όχι» του Κατσιαούνη.

Θυμίζουμε τις δηλώσεις αυτές:

«Εμείς οριστήκαμε διοικούσα επιτροπή. Πρέπει να τρέξουμε τα θέματα της ομάδας δε γίνεται να φύγουμε. To να πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό. Υπάρχουν νομικές ευθύνες. Μπορεί να έχουμε προβλήματα με τις δουλειές μας, δεν είμαστε οι μόνοι που αρνούμαστε. Και σε άλλους που τους προτάθηκε να συμμετάσχουν, ούτε αυτοί μπαίνουνε. Από ποινικές και αστικές ευθύνες μπορεί να έχουμε πρόβλημα να εκδώσουμε μπλοκ αποδείξεων ακόμα και να πάρουμε χρήματα από την τράπεζα. Το μισό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης ήταν κατηγορούμενο, δεν μπορούμε να υποστούμε αυτή την ταλαιπωρία. Δεν είναι καιρός για ήρωες. Κινδυνεύεις να βρεθείς κατηγορούμενος για χρέη της ΠΑΕ. Μπορεί να απαλλαγείς αλλά η διαδικασία θα είναι επίπονη».

Και σε άλλο σημείο: «Είναι θέμα του μεγαλομετόχου να αποφασίσει ποιος θα μπει στη διοίκηση πρωτοδικείου. Η ομάδα πρέπει να έχει διοίκηση. Το ότι δεν είμαστε και τυπικά διοίκηση δημιουργεί προβλήματα. Κάποιος πρέπει να πηγαίνει και να έχει δικαίωμα υπογραφής. Σήμερα εμείς δεν το έχουμε, μόνο ο Ζαμπέτας το έχει από την προηγούμενη διοίκηση.

Η πίεση που υπάρχει μας δημιούργησε πρόβλημα. Το να μπούμε στο πρωτοδικείο είναι μεγάλη τιμή. Να είσαι στο Δ.Σ. του Άρη είναι τίτλος που δεν θα αποκτήσουμε μεγαλύτερο στη ζωή μας αλλά όσο και να θέλουμε δε μπορούμε. Θα έχουμε πρόβλημα»

To Top