Ταπείνωσε τους Βέλγους με το… πενταπλάσιο μπάτζετ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους «16» τους CEV Cup έγινε από τον Άρη, ο οποίος «καθάρισε» τη Σέλντε Πρεκούρα στο Αλεξάνδρειο με 3-0 σετ. Οι λογαριασμοί είναι ανοιχτοί…

Οι κίτρινοι καλούνται να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στον επαναληπτικό της Αμβέρσας, όπου θέλουν νίκη στην κανονική διάρκεια με οποιοδήποτε σκορ ή στο «χρυσό» σετ για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο θρυλικό Παλέ η ομάδα βόλεϊ του Άρη ξεκίνησε, πάντως, τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με το δεξί.

Περίπου 500 φίλοι του Άρη έδωσαν το παρόν στις κερκίδες του στηρίζοντας με συνθήματα την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας. Σίγουρα οι υπεύθυνοι της ομάδας θα ήθελαν μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο καθώς ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους κιτρινόμαυρους να φτάσουν στην άνετη επικράτηση, ούτε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να απολαύσει την νίκη.

Άξιο αναφοράς είναι πως η Σέλντε Πρεκούρα έχει το πενταπλάσιο μπάτζετ από τον Άρη, καθώς έχει θέσει και ως στόχο την κατάκτηση του CEV CUP. Σίγουρα με αυτά τα δεδομένα κι αν υπολογίσουμε ότι ο Άρης την φετινή χρονιά αγωνίζεται χωρίς ξένους, αλλά και με την απουσία του βασικού πασαδόρου Γιάννη Χαριτωνίδη (τραυματίστηκε πριν το παιχνίδι) κάνει την νίκη θριαμβευτική.

Πλέον ο Άρης θα ταξιδέψει την άλλη Τετάρτη στην Αμβέρσσα με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκρισή του στις «16» καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Πρεμενής

To Top