Εβδομάδα… άρθρου 99 στην ΚΑΕ, κορυφώνονται οι διεργασίες

Σε βδομάδα που δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη μπήκε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, καθώς την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99. Οι διεργασίες κορυφώνονται, οι νομικοί ετοιμάζονται, όπως και οι διοικούντες που ευελπιστούν να πείσουν το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα του Άρη.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Δεν ήταν τυχαία η μετάβαση των κ.κ. Αρβανίτη, Τζεβελέκη στην Αθήνα την προηγούμενη βδομάδα. Οι δύο άνδρες είχαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και δη του υπουργείου Οικονομικών για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί και το δημόσιο είναι από τους βασικούς πιστωτές της ΚΑΕ. Η διαφορά σε σχέση με άλλες εταιρείες (ακόμα και το ποδόσφαιρο) είναι ότι η ΚΑΕ έχει ήδη μια ρύθμιση για την εφορία και το ΙΚΑ και απλά θέλει επιμήκυνση των δόσεων, χωρίς να ζητάει “κούρεμα” της οφειλής.

Αν το δημόσιο συναινέσει, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα και θα ανοίξει ο δρόμος για την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ σε μια πολύ πιο ρεαλιστική βάση.

Οι άνθρωποι του Άρη είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να πείσουν τους δικαστές πως η ομάδα θα είναι βιώσιμη μέσα από την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99.

 

To Top