ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εβδομάδα εξελίξεων! Έδωσε το “ΟΚ” ο Καρυπίδης, ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές!

Η συνάντηση… κορυφής στην Αθήνα για τα μεταγραφικά του Άρη, έβγαλε… λευκό καπνό, καθώς πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις για τους μεταγραφικούς στόχους των “κιτρινόμαυρων”!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ήταν η  καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον προπονητή Σάββα Παντελίδη.

Όλοι οι στόχοι έπεσαν στο “τραπέζι” και πέρασαν από… κόσκινο με τον Καρυπίδη να δίνει το “πράσινο φως” σε Διαμαντόπουλο και Παντελίδη να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα και με τα όσα έχει πει ο τεχνικός διευθυντής του Άρη θα κινηθούν άμεσα σε  4-5 μεταγραφές, με στόχο να έχουν κλείσει μέχρι τις 20 Ιουνίου, ώστε να είναι στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας!

Ήδη εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι θα κλείσουν άμεσα κι αποτελεσματικά.να τελειώσουν και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα κλείσουν, ενώ οι θέσεις είναι ήδη γνωστές: ένας φορ, ένα “οχτάρι”, ένας πλάγιος επιθετικός κι ένας στόπερ.

Οι επαφές θα ξεκινήσουν από σήμερα κιόλας, προκειμένου να κατατεθούν επίσημες προτάσεις και να αποδειχθεί αν υπάρχουν δυσκολίες και ποιες είναι αυτές!

Οι προτεραιότητες πλέον έχουν καθοριστεί και σε πρόσωπα και μένει να φανεί αν οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορέσουν να φέρουν στην Θεσσαλονίκη τους ποδοσφαιριστές που έχουν στην κορυφή της λίστας τους για κάθε θέση ή θα στραφούν στις εναλλακτικές…

To Top