ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέο Ρύσιο: Oλοκληρώνεται η επένδυση, γίνεται ένα προπονητικό κέντρο αντάξιο του Άρη

Στη χθεσινή συνάντηση των Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου-Παντελίδη, πέρα από τα μεταγραφικά πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις και σε δύο ακόμα σημαντικά θέματα.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η πρώτη έχει να κάνει με τις αλλαγές που θα γίνουν στο ιατρικό κομμάτι, με την δημιουργία ενός ιατρικού τμήματος, όπως περιέγραψε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνουν ανάλογες βελτιώσεις και προσθήκες στο Νέο Ρύσιο, με την αγορά μηχανημάτων, ενώ προχωρά και η στελέχωση του προσωπικού.

Η δεύτερη αφορά τους αγωνιστικούς χώρους στο Νέο Ρύσιο. Αποφασίστηκε το ξήλωμα του χόρτου και στα δυο γήπεδα στο αθλητικό κέντρο των κιτρινόμαυρων και η αντικατάσταση με νέο χλοοτάπητα!

Πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησε και έγινε η ολική ανακαίνιση των κτιρίων στο Νέο Ρύσιο. Κόστισε πολύ περισσότερα από τις 200.000 ευρώ που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Άλλαξαν τα.. πάντα (αποδυτήρια, γυμναστήριο), όλα σχεδόν από την αρχή, ενώ δημιουργήθηκε κι ένα επιπλέον κτίριο για να καλύψει ανάγκες της ομάδας, όπως η σίτιση και η αποφόρτιση.

Πλέον, με την αλλαγή των δύο γηπέδων, είναι ξεκάθαρο πως η επένδυση στο Νέο Ρύσιο θα… ξεφύγει, με έναν και μοναδικό σκοπό. Να γίνει άμεσα ένα προπονητικό κέντρο, αντάξιο απόλυτα της δυναμικής του Άρη.

To Top